نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: پوشش های خوراکی
موارد یافت شده: 5
1 - تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش (چکیده)2 - استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی (چکیده)
3 - استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی (چکیده)
4 - مطالعه تاثیر کاربرد پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و ماندگاری هویچ برش تازه (چکیده)
5 - ارزیابی تاثیر کاربرد پوشش های خوراکی به همراه اسانس در بهبود نگهداری خیار برش تازه (چکیده)